Boekbinderij van Mierlo is een familiebedrijf opgericht in 1974, en van oorsprong een handboekbinderij. In deze beginfase maakte wij een grote variatie aan producten, van enkele stuks tot kleine series. Hierdoor is een grote kennis van materialen en afwerktechnieken ontstaan, waarbij wij steeds de kwaliteit voorop zetten.

Inmiddels hebben wij een machinepark opgebouwd toegespitst op onze specialistische producten en hebben wij een enthousiast team medewerkers die u met al onze kennis van dienst zijn. Zo maken wij nog steeds van één tot enkele duizenden exemplaren, van zeer klein tot extreem groot formaat, van heel dun tot niet te tillen, en van standaard grafische materialen tot exotische door uzelf gefabriceerde materialen. The Sky is not the Limit.

Wist u dat wij machinaal banden kunnen maken tot een open geslagen formaat van 1100 mm?

De markt is altijd in beweging. Wij proberen met u mee te bewegen en in te spelen op de wens en behoefte van onze markt. Onze nieuwe bandenmaakmachine is daar een voorbeeld van, en uniek in onze branche.

Ook in de toekomst zullen wij creatief en innovatief blijven. Door onze korte lijnen kunnen wij snel schakelen en inspelen op uw behoefte.

Tevens ontwikkelen wij zelf specialistische machines om zo de kwaliteit en korte doorlooptijd te kunnen garanderen.

Contact

Algemeen

Offerte / orders

Administratie

Boekbinden is ons vak

Heeft u een aanvraag voor een hardcover of andere specialiteit? Vraag gerust een offerte aan .