Producten

 

 
 

Ringbanden/Cassettes

Door het gemak van uitwisselen of toevoegen van inhoud is de ringband ideaal voor bijvoorbeeld cursusmateriaal, verzamelmap of monstermap. Omdat wij geen plastic gelaste banden maken zult u bij ons nooit last hebben van splijten van de las of het in de vingers snijden aan de lasrand.

De ringband kan in gerilde uitvoering of met losse rug uitgevoerd worden. Met name de losse rug is heel comfortabel in gebruik door het perfecte scharnieren en vlakligging. De mappen kunnen omplakt en tegen geplakt worden met zeer veel verschillende materialen, met of zonder bedrukking, waterafstotend en (belangrijk voor cursusmateriaal) met cd/dvd bevestiging die perfect in de map weggewerkt is (zie CD/DVD bevestiging). Voor verzamelbanden voor tijdschriften of artikelen die u wilt bewaren bent u aan het goede adres. Vraag naar de mogelijkheden.

Cassettes

Een cassette of foedraal is de ideale verzameldoos voor boeken, brochures of ringbanden die uit meerdere delen bestaan. Deze kunt u mooi samenvoegen tot een complete set. Maar ook voor vulling van een enkel boek biedt een cassette voordelen. Zo verkleurd een boek niet als deze in een cassette zit en wordt niet stoffig. Zeker bij dure uitgaven is dit het overwegen waard.

Cassettes kunnen beplakt worden met diverse materialen. en voorzien worden van duimgrepen, foliedruk, zeefdruk of verschillende soorten grijphoeken. Het is tevens mogelijk om bijvoorbeeld grote en kleine boeken of mappen naast elkaar in de cassette te verwerken.
 
   
   
   
© Copyright 2005 Boekbinderij van mierlo b.v.