Producten ( vervolg)

 

 
 

Brocheren

Japanse bindwijze

De Japanse bindmethode is een zeer exclusieve manier van binden waarbij in zowel de vormgeving als bij het bedrukken verschillende mogelijkheden zijn. Van het garenloos gebonden boek zijn de pagina's per vier aan de voorzijde gesloten.

Normaal gesproken is de binnenzijde van de vier pagina's niet bedrukt, maar er zijn leuke effecten te creëren door deze wel te bedrukken in combinatie met de juiste papiersoort.

Er kan een extra vel in deze gesloten vier pagina's toegevoegd worden, deze kan bereikbaar worden gemaakt door een perforatie aan de voorzijde.

Binding on Demand

Het is een nieuwe term waar we op gepaste wijze mee omgaan. U geeft ons tijdig een bindopdracht voor het afwerken van uw digitale productie en wij zorgen ervoor dat het ingebonden is op een door u aangewezen tijdstip. “On demand” of “op afroep” in de door u gewenste vorm, met een harde of zachte cover, vanaf oplage één.

Uw eigen ideeen

Boekbinderij van Mierlo is een specialist en onderscheid zich daardoor. De mensen bij Van Mierlo zijn altijd bereid om naar uw ideeën te kijken en luisteren. Zij kunnen u van advies dienen en ook een proefmodel voor u vervaardigen (dummie). Het is wel raadzaam om voor een product met een afwijkende vorm of bindmethode ruim de tijd te nemen. Het is immers jammer om door tekort aan tijd een goed idee maar half uit te voeren.

 

 
   
   
   
© Copyright 2005 Boekbinderij van mierlo b.v.